In Activities

Thirrje per aplikime lidhur me Platformen e Partenritetit

Ministria e Turizmit dhe Mjedisit ka lancuar thirrjen per aplikime lidhur me Platformen e Partenritetit:

https://turizmi.gov.al/lidhur-me-marrjen-pjese-ne-tryezat-e-diskutimit-dhe-keshillimit-ne-kuader-te-procesit-te-integrimit-evropian/?fbclid=IwAR1pdacblA2Jos8w_615KyIm5vtolnK-NVKgeWGFzQdnJR0IKHE-_9MyJ9Q

 

    Comments are closed.