Lajme

Vacancy Announcement Terms of Reference: Water Expert

1.        BACKGROUND INFORMATION 1.1.          Partner country Albania is a country in South-eastern Europe. It...

Lexo më shumë

Aktivitete

Menaxhimi i produkteve plastike një përdorimëshe

Në tetor 31, 2022, SANE 27, së bashku me Ministrinë e Turizmit dhe Mjedisit, organizuan workshop-in “Menaxhimi i produkteve plastike një përdorimëshe”

Lexo më shumë

Aktivitete

Takimi i trete i Bordit te SANE 27, faza II

Ne 26 tetor, 2022, Programi Suedez - Shqiptar, SANE 27 faza II, zhvilloi takimin e trete te Bordit. Ne kete takimin

Lexo më shumë

Aktivitete

Takimi per planifikimin e aktiviteteve per periudhen nentor 2022-prill 2023

Ne tetor 25, 2022, u organizua takimi per planifikim e aktiviteteve per periudhen e ardhshme

Lexo më shumë