Aktivitete
Category

Aktivitete

Law Harmonization process in Albania – methodology for transposition of...

On the 6 & 7 of March, the Ministry of Tourism and Environment of Albania, with the support of the program SANE 27 –...

Lexo më shumë

Aktivitete

Study Visit – Belgrade

On January 31- February 3, 2023, Sane27 together with the Ministry of Tourism and Environment of Albania, organized a study tour...

Lexo më shumë

Aktivitete

Menaxhimi i produkteve plastike një përdorimëshe

Në tetor 31, 2022, SANE 27, së bashku me Ministrinë e Turizmit dhe Mjedisit, organizuan workshop-in “Menaxhimi i produkteve plastike një përdorimëshe”

Lexo më shumë

Aktivitete

Takimi i trete i Bordit te SANE 27, faza II

Ne 26 tetor, 2022, Programi Suedez - Shqiptar, SANE 27 faza II, zhvilloi takimin e trete te Bordit. Ne kete takimin

Lexo më shumë