2022

Menaxhimi i produkteve plastike një përdorimëshe

On October 31, 2022, SANE 27 together with the Ministry of Tourism and Environment organised the workshop “Management of Single ...
Lexoni më shumë

Takimi i trete i Bordit te SANE 27, faza II

On October 26, 2022, Swedish-Albanian Program, SANE 27 phase II, had the third Program Board Meeting. Representatives from Ministry of ...
Lexoni më shumë

Takimi per planifikimin e aktiviteteve per periudhen nentor 2022-prill 2023

On October 25, 2022, SANE 27 phase II, held the Planning meeting for the next period, in order to propose ...
Lexoni më shumë

Menaxhimi i rrymave specifike të mbetjeve përmes Sistemit të Përgjegjësisë së Zgjeruar të Prodhuesit

Në 11 tetor, 2022, Ministria e Mjedisit dhe Turizmit, me mbështetjen e programit SANE 27, organizuan workshop-in " Menaxhimi i
Lexoni më shumë

Takimi i trete i Bordit te SANE 27, faza II

On May 11, 2022, Swedish-Albanian program on Support to Albanian Negotiations for Environmental Chapter 27 (SANE27) Phase II, had its ...
Lexoni më shumë

Second Planning Meeting- Sane 27 Phase II

Sane 27, phase II, held today the Planning meeting for next period, in order to propose and discuss activities that ...
Lexoni më shumë

Table for the launching of Partnership Platform

On March 29, 2022, MTE with the support of SANE 27 organized the launching of the partnership platform. Present in ...
Lexoni më shumë

“Data process management for approximation and EU negotiations for Chapter 27”

On March 24, 2022, The Ministry of Tourism and Environment of Albania (MTE), with the support of the program SANE ...
Lexoni më shumë

Workshop “Transitional periods and Directive Specific Implementation Plans role in EU negotiations for Chapter 27”

On February 22, 2022,  The Ministry of Tourism and Environment of Albania (MTE), with the support of the program SANE 27 ...
Lexoni më shumë

Komentet janë të mbyllura.