Aktivitete

Takimi i trete i Bordit te SANE 27, faza II

Ne 27 tetor, 2022, Programi Suedez - Shqiptar, SANE 27 faza II, zhvilloi takimin e trete te Bordit. Ne kete takimin ishin te pranishem perfaesues nga Ministria e Turizmit dhe Mjedisit, Ambasada Suedeze, Ministria per Evropen dhe Punet e JAshtme, Kryeministria, Brooks Hannas & Partners si dhe ekipi i SANE 27. Takimi u konsiderua shume i sukseshem pasi pati diskutime dhe u moren vendime te rendesishme. Raporti i progresit te programit per periudhen maj-tetor 2022, si dhe plani i aktiviteteve dhe verpimeve per 6 mujorshin e ardhshem nentor 2022-prill 2023 u aprovuan.

 

    Komentet janë të mbyllura.