Aktivitete
Category

Aktivitete

Përgatitja për t'ju përgjigjur pyetjeve të Screening për nënkapitujt e Ajrit, Mbetjeve dhe Kontrollit të Ndotjes

Në pritje të një vendimi pozitiv për hapjen e negociatave me BE-në në maj të vitit 2020, MTM më 27 Janar 2019 me mbështetjen e SANE27

Lexo më shumë

Aktivitete

Kërkesat e Direktivave për emetimet industriale dhe impiantet mesatare të djegies

Më 4 dhjetor 2019 u zhvillua seminari me temë "Kërkesat e Direktivave për emetimet industriale

Lexo më shumë

Aktivitete

Përgatitja për negociatat për Kapitullin 27: mobilizim për mbështetje për mjedisin Shqiptar

"Përgatitja e negociatave për Kapitullin 27: mobilizim per mbështetje për mjedisin shqiptar", u mbajt më 11 nëntor 2019.

Lexo më shumë

Aktivitete

Takimi “ Përgjegjësitë e Zgjeruara të Prodhuesit për Menaxhimin e disa rrymave të Mbetjeve” – nga koncepti tek krijimi i një sistemi

(paketimin, mbetjet e pajisjeve elektronike dhe elektrike, bateritë dhe akumulatorët dhe automjetet jashtë përdorimit)

Lexo më shumë